Media Home / Media

Gega Oil, kompania e 8 më e madhe në Shqipëri

Gega Oil është renditur në vitin 2020 si operatori i dytë më i madh i naftës në vend, duke ia kaluar sërish konkurrentëve të tjerë në të njëjtën fushë “Europetrol Durrës Albania” dhe “Bolv-Oil”. Kompania ka deklaruar një qarkullim vjetor prej rreth 27 miliardë lekësh, me një rritje 16% me bazë vjetore, ndërsa ka rezultuar me fitime në normëm 1.3%.