Media Center Home / Media Center

Gega Oil, the 8th biggest company in Albania

Gega Oil është renditur në vitin 2019 si operatori i dytë më i madh i naftës në vend, duke ia kaluar sërish konkurrentëve të tjerë në të njëjtën fushë “Europetrol Durrës Albania” dhe “Bolv-Oil”. Kastrati mbetet në vëndin e parë përsa i përket xhiros vjetore edhe pse Gega Oil ka deklaruar në total shitje më të larta në tregun e shumicës. Kompania ka deklaruar një qarkullim vjetor prej rreth 27 miliardë lekësh, me një rritje 16% me bazë vjetore, ndërsa ka rezultuar me fitime minimale (normë 0.8%).

(Lajmi i plotë: https://www.monitor.al/100-vip-at-e-2019-viti-i-koncesioneve-2/)