Media Home / Media

NEWS

Gega Oil: Kompania e 5-të më e madhe në Shqipëri

27.09.2023

Në vitin 2022, Gega Oil Group siguroi pozitën e saj si ndërmarrja e pestë më e madhe në peizazhin e biznesit shqiptar. Kompania publikoi një të ardhur vjetore prej afërsisht 443 milionë dollarësh, duke shënuar një rritje të ndjeshme prej 23% në krahasim me vitin e mëparshëm. Kjo rritje mund të atribuohet rritjes së kostonjës së naftës dhe produkteve të saj.

Gega Oil zgjeron infrastrukturën e karikimit të automjeteve elektrike.

18.08.2023

Ndërsa bota përqafon zgjidhjet e qëndrueshme të transportit, Gega Oil, një kompani e shquar në industrinë e hidrokarbureve me një rrjet prej mbi 90 pika karburanti, po bën hapa të rëndësishëm për t'iu përshtatur kohërave të transicionit. Duke njohur popullaritetin në rritje të automjeteve elektrike (EV) dhe kërkesën në rritje për infrastrukturën e karikimit të aut

NDALESA MË E PREFERUAR GJATË NJË UDHËTIMI DREJT JUGUT

16.07.2021

Në Janar të 2021, GEGA OIL inaguroi stacionin e ri të shërbimit në Savër, Autostrada Lushnje-Fier Km 1. Në këtë stacion do te gjeni Karburant te standarteve Europiane të importuar nga rafineritë më prestigjoze në botë. "Coffee Shop" modern i cili ju ofron një nga kafet më të mira Italiane, ushqim të shpejtë dhe produkte të marketit nga brandet më të njohura. Gega Oil

Gega oil me shtrirje më të gjerë, tashmë në Rrogozhinë dhe së shpejti tek Mali i Robit në Durrës

11.06.2016

Kompania shqiptare e hidrokarbureve Gega Oil, pjesë e grupit Genklaus, ka inaguruar rishtazi hapjen stacionit të ri në bypassin Plepa – Rrogozhinë, e vetmja pikë me Standarde dhe Sinjalistikë Europiane. Me teknologjinë bashkëkohore, stafin e kualifikuar dhe shërbimin në kohë dhe efiçiencë 24/7 shtrirja e Gega Oil në çdo arterie kryesore të vendit e bën kompaninë të kudogjen

Nafta në Shqipëri dhe Maqedoni

15.02.2016

Pse çmimet e naftës në Shqipëri janë gati 70% më të shtrenjta se në Maqedoni… Çmimet e naftës kanë shënuar një tjetër rënie gjatë ditëve të fundit, duke u reduktuar me 6-7 lekë për litër. Në pikat e tregtimit të operatorëve më të mëdhenj, Kastrati dhe Eida, një litër naftë shitet me 152 lekë për litër, nga 157-158 lekë që ishte më parë. Gega Oi