CCI Award 2015 Home / CCI Award 2015

CCI Award 2015

Dhoma e tregëtisë dhe industrisë vlerëson kompaninë GEGA OIL me çmimin e vitit për cilesinë dhe shërbimin më të mirë në tregun e hidrokarbureve në Shqipëri.
13/12/2015

12391990_894618377319658_2582025410685215072_n