13/05/2024 Çmimi i referencës Diezel 10 PPM - 184 lekë
13/05/2024 Çmimi i referencës Gazoil Ron 95 Oktan - 182 lekë
13/05/2024 Çmimi i referencës Auto Gaz LPG - 59 lekë
27,09,2023

Gega Oil: Kompania e 5-të më e madhe në Shqipëri

Në vitin 2022, Gega Oil Group siguroi pozitën e saj si ndërmarrja e pestë më e madhe në peizazhin e biznesit shqiptar. Kompania publ
18,08,2023

Gega Oil zgjeron infrastrukturën e karikimit të automjeteve elektrike.

Ndërsa bota përqafon zgjidhjet e qëndrueshme të transportit, Gega Oil, një kompani e shquar në industrinë e hidrokarbureve me një rr
16,07,2021

NDALESA MË E PREFERUAR GJATË NJË UDHËTIMI DREJT JUGUT

Në Janar të 2021, GEGA OIL inaguroi stacionin e ri të shërbimit në Savër, Autostrada Lushnje-Fier Km 1. Në këtë stacion do te gjeni

Karburantet Gega Oil

Naftë

 DIESEL ULSD 10 ppm EN-590 Nafta me përmbajtje të ulët squfuri (ULSD) është naftë me përmbajtje të reduktuar squfuri. ULSD ka një përmbajtje të ulët të energjisë për shkak të përpunimit të rëndë të nevojshëm për të hequr sasitë e mëdha të squfurit nga nafta, duke çuar në ekonomi më të ulët (1 deri 2%) të karbura

Benzinë

GASOLINE RON 98 Lloji më i zakonshëm i vlerësimit të oktanit në të gjithë botën është Numri Kërkimor i Oktanit (RON). RON përcaktohet nga rrjedhja e karburantit në një motor provë me një raport të ndryshueshëm kompresioni nën kushte të kontrolluara dhe krahasimi i rezultateve me ato për përzierjet e ISO-oktan dhe n-heptan.

Gaz

GAZ I LENGSHEM GLN Gazi natyror i lëngshëm (GNL) prodhohet nga një përzierje e lëndëve të para, por është kryesisht metan dhe përputhet me teknologjinë e naftës,e cila është subjekt i modifikimeve të nevojshme. Duke qenë se përbërja e metanit është CH4, pajisjet që punojnë me gaz natyror djegin karburant me një raport të

Vajra lubrifikantë

Shell HELIX Nga vajrat motorike Helix Ultra plotësisht sintetike, të cilët ofrojnë mbrojtje të pakonkurueshme kundër llumit dhe veshjes superiore, dhe mbrojtjes nga gërryerja, tek vajrat premium Multigrade për mjedise të përditshme ngarje, linja e vajrave motorike Helix ka një vaj që i përshtatet çdo motori. Vajrat plotësisht s

Dynamic+ Diesel

Gega Oil DYNAMIC+ Diesel përfaqëson karburantin tonë më të përparuar në performancë, duke përmirësuar efikasitetin e karburantit të motorit tuaj. Performancë: Dynamic+ Diesel efektivisht eleminon deri në 100% të depozitave që pengojnë performancën, duke mbrojtur komponentet kyçe të motorit si injektorët e naftës dhe paranda

Genklaudis

Një histori suksesi

Partneret tanë