Media Home / Media

NDALESA MË E PREFERUAR GJATË NJË UDHËTIMI DREJT JUGUT

Në Janar të 2021, GEGA OIL inaguroi stacionin e ri të shërbimit në Savër, Autostrada Lushnje-Fier Km 1. Në këtë stacion do te gjeni Karburant te standarteve Europiane të importuar nga rafineritë më prestigjoze në botë. “Coffee Shop” modern i cili ju ofron një nga kafet më të mira Italiane, ushqim të shpejtë dhe produkte të marketit nga brandet më të njohura. Gega Oil ju ofron dhe produktet nga firma prestigjoze “Arexons” që të përkujdeseni sa më shumë për automjetin tuaj. Lavazh Special që ka për detyrë të bëjë automjetin tuaj te shkëlqejë si ditën e parë të prodhimit.

Pjesë e këtij kompleksi shërbimesh është edhe “Goma Rrashketa”, një prej gomisterive më të mira në rajon e cila ju ofron produkte nga brandet më të njohura dhe më cilësoret në botë, diagnostifikim të problematikave të ndryshme nëpërmjet Konvergjencës Robotike, ndër të vetmet në llojin e saj në Shqipëri.

Ju Mirëpresim !