Media Home / Media

Evente

HAPJA E MADHE 10 LITRA DHURATE

21.05.2015

Hapja e Madhe tek pika e re e karburantit Gega Oil, te rruga e Kavajes prane ish Fabrikes se Birres ne Tirane. Me date 14 maj nga ora 16 deri ne 18, kompania Gega Oil u ofron te gjithe drejtueseve te automjeteve 10 litra karburant dhurate, nen slloganin Ejani Festoni me ne dhe Perfitoni! Ju mirepresim tek Rruga e Kavajes prane ish Fabrikes s e Birres Tirane!