Media Center Home / Media Center

News

Gega Oil, the 8th biggest company in Albania

25.02.2020

Gega Oil është renditur në vitin 2019 si operatori i dytë më i madh i naftës në vend, duke ia kaluar sërish konkurrentëve të tjerë në të njëjtën fushë “Europetrol Durrës Albania” dhe "Bolv-Oil". Kompania ka deklaruar një qarkullim vjetor prej rreth 27 miliardë lekësh, me një rritje 16% me bazë vjetore, ndërsa ka rezultuar me fitime minimale (normë 0.8%).  

Retail in transition, Gega Oil rents IT Oil stations

25.05.2015

Last week, the retail network of fuel distribution has seen a major move. Every station of IT Oil, in Tirana, once Taci Oil, has been rented by Gega Oil, Monitor.al reports. It Oil had inherited 300 gas stations across the country from the network Taci Oil, thus ranking as the largest retail distributor throughout the country. But IT Oil seems to have lost competitiveness in the market, not inh

Grand Opening 10 Litres free

21.05.2015

Grand Opening at the new fuel station Gega Oil, "Kavaja" street, near the former brewery in Tirana. On May 14th starting at 4pm to 6pm Gega Oil company offers all drivers, 10 liters of fuel for free, under the slogan "Come Celebrate with us and benefit"! Come join us at "Kavaja" street near the former brewery in Tirana!