Bunkering Albania Home / Bunkering Albania

Bunkering Albania

Që prej vitit 2018, Gega Oil është kthyer në liderin e furnizimit të jahteve dhe anijeve të përmasave të ndryshme në Shqipëri. Kryesisht furnizimet realizohen në Portin e Durresit dhe Portin e Sarandës. Klientë nga më shume se 60 shtete të botës, të cilët të kalojnë pushimet në Shqipëri ose thjesht vendosin të bëjnë një ndalesë të shkurtër, zgjedhin Gega Oil për shërbimin e shpejtë që ofrojmë dhe cilësinë më të lartë në zonën e mesdheut.

WhatsApp Image 2020-02-25 at 13.36.17WhatsApp Image 2020-02-25 at 13.34.47 (4)WhatsApp Image 2020-02-25 at 13.34.47 (2)WhatsApp Image 2020-02-25 at 13.34.47WhatsApp Image 2020-02-25 at 13.34.47 (3)WhatsApp Image 2020-02-25 at 13.37.09