Media Home / Media

News

IT Oil shitet tek EBC Oil

25.06.2015

Shoqëria I.S.C. Petroleum Company (emri tregtar IT OIL International), që tregton karburante me shumicë është shitur kohët e fundit tek një tjetër operator. Sipas të dhënave nga Qendra Kombëtare e Regjistrimit transaksioni është kryer në mes të majit dhe blerësi është E.B.C. OIL Company, një kompani e krijuar në vitin 2011 dhe në pronësi 100% të Elton Balliut. IT Oil Inte

Pakica në tranzicion, Gega Oil merr me qira pikat e IT Oil

25.05.2015

Javën e fundit në rrjetin me pakicë të shpërndarjes së karburanteve ka ndodhur një lëvizje e madhe. Të gjitha pikat e It Oil, në Tiranë, dikur Taçi Oil, janë marrë me qira nga Gega Oil, raporton Monitor.al. It Oil kishte trashëguar nga rrjeti Taçi Oil rreth 300 pika karburanti në të gjithë vendin, duke u renditur kështu distributori më i madh i pakicës në të gjithë vend

Hapja e madhe 10 Litra dhurate

21.05.2015

Hapja e Madhe tek pika e re e karburantit Gega Oil, te rruga e Kavajes prane ish Fabrikes se Birres ne Tirane. Me date 14 maj nga ora 16 deri ne 18, kompania Gega Oil u ofron te gjithe drejtueseve te automjeteve 10 litra karburant dhurate, nen slloganin Ejani Festoni me ne dhe Perfitoni! Ju mirepresim tek Rruga e Kavajes prane ish Fabrikes se Birres Tirane!