Media Home / Media

Gega oil me shtrirje më të gjerë, tashmë në Rrogozhinë dhe së shpejti tek Mali i Robit në Durrës

Kompania shqiptare e hidrokarbureve Gega Oil, pjesë e grupit Genklaus, ka inaguruar rishtazi hapjen stacionit të ri në bypassin Plepa – Rrogozhinë, e vetmja pikë me Standarde dhe Sinjalistikë Europiane.

Me teknologjinë bashkëkohore, stafin e kualifikuar dhe shërbimin në kohë dhe efiçiencë 24/7 shtrirja e Gega Oil në çdo arterie kryesore të vendit e bën kompaninë të kudogjendur për klientët e saj gjatë udhëtimeve të tyre.

Së shpejti edhe me një pikë të re në Autostrada Durrës-Kavajë tek Mali i Robit!